Wijk- en kijkwandeling 24 februari

Op 24 februari was de door de werkgroep ’t Zand Aardgasvrij georganiseerde Wijk- en kijkwandeling. Vooraf hadden zich zo’n 35 mensen aangemeld. Rond kwart voor 10 hebben we ons verzameld in de Tijmblauwtjelaan. Onder het genot van een kopje koffie of thee konden we kort kennis met elkaar maken. Er was een indeling in 6 groepen gemaakt elk met een begeleider vanuit de werkgroep. Rond 10 uur ging een veelkleurig gezelschap (vanwege de paraplu’s) op pad naar de eerste van hun bezoekadressen.

Indelen in groepen door Frans

Bij elk woning had de gastheer/gastvrouw een eigen verhaal. De motivatie om van het gas af te gaan, welke oplossing daarbij is gekozen, hoe lang de implementatie duurde, iets over de kosten, het comfort etc.
De oplossingen waren heel divers. Wel vloerverwarming, geen vloerverwarming, ventilatoren onder de radiatoren. Hybride warmtepomp, all-electric warmtepomp. Samenvattend, het was voor iedereen een inspirerende en leerzame ochtend.

Uitleg over zonnepanelen door Marc

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Berichten