Bijeenkomst voortgang wijkplan t Zand aardgasvrij

Op 25 maart jl. hebben we tijdens een drukbezochte bijeenkomst medebewoners bijgepraat. Er waren ruim 70 bewoners aanwezig. De insteek was dat een actieve sessie zou zijn. Dus we zijn blij met de vele vragen en de interactie.

Tijdens de bijeenkomst is deze presentatie gegeven. De resultaten van de mentimeter zijn hierin naderhand toegevoegd.

Er waren veel vragen over de technische oplossingen, zowel over collectieve als individuele opties. Via deze link zijn diverse technieken nog een keer uitgelegd.

Ook de woningscans zijn op de avond besproken. Er is een film aangekondigd waarin twee bewoners worden geïnterviewd. Bij een van hen was de woningscan al gedaan. Bij de andere bewoner zat de woningscan destijds in de planning.

Aan het einde van de vergadering hebben veel aanwezigen nog vragen in kunnen sturen. Daar komen we zeker later op terug. Op 27 mei staat de volgende bijeenkomst gepland (in De Zwaan). Zijn er tussentijds vragen en/of ideeën? Aarzel niet en benader ons!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Berichten