Woningscan

Win een woningscan!

Het is goed om een beter beeld te krijgen van de woningen in de wijk. Bijna alle woningen lijken al voldoende geïsoleerd. Om het beeld te staven wordt binnenkort bij een aantal huizen een z.g. woningscan uitgevoerd.

Het streven is om van de meest voorkomende woningtypes een voorbeeldwoning te hebben waarvan de gegevens bekend zijn (zie hieronder).

Voorbeeldhuizen staan in de:

– Citroenvlinderlaan
– Dagpauwooglaan
– Satijnvlinderlaan
– Spanvlinderlaan

Vier Woningscans te winnen ter waarde van €450

Daarnaast verloten wij nog VIER woningscans. Twee daarvan kunnen worden gewonnen door bewoners van de nog niet ingekleurde woningen. Voor de andere twee scans komen alle bewoners van ’t Zand in aanmerking (dus ook van de al ingekleurde woningen).

Hoe kun je mee doen?

Het bezoek van en gesprek met de specialist duurt ongeveer 2-3 uur. Voorafgaand deel je informatie als huidig energieverbruik met de specialist. Verder vragen we van je de bereidheid om de uitkomsten van de scan en je ervaringen te delen met je mede-wijkbewoners.

De loting vindt op 5 januari 2024 plaats. Uitvoering van de woningscans staat gepland 2e en 3e week januari. De uitkomsten kunnen medio februari breed gecommuniceerd en gedeeld worden.