Wijk- en Kijkwandeling op 24 februari aanstaande.

Eerder informeerden we jullie over de wijkwandeling op 24 februari aanstaande. Inmiddels hebben we deze “Wijk- en Kijkwandeling” voorbereid.

Wat gaan we doen op 24 februari? In groepjes van circa 6 mensen bezoeken we tussen 10:00 en 12:00 uur 6 woningen. Deze woningen zijn of al van het aardgas af of vergaand op weg daarnaartoe. Gedurende 15-20 minuten zullen de gastheren/gastvrouwen vertellen wat zij hebben gedaan om zover te komen, waarom zij het hebben gedaan, en welke hobbels zij eventueel hebben moeten nemen. Uiteraard kun je hen vragen stellen. Bijvoorbeeld hoeveel het elektriciteitsgebruik is toegenomen na de transitie. Onder Berichten stellen de gastheren/gastvrouwen zich aan jullie voor. Zij vertellen kort wat hun drijfveren zijn en wat zij hebben gedaan om aardgasvrij te kunnen wonen.

Door deze link aan te klikken kun je je aanmelden voor de Wijk- en Kijkwandeling. Het aantal plekken is beperkt.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Berichten