Winnaars van de woningscan

Woensdagmiddag heeft wethouder Steven Grevink de winnaars getrokken van de vier woningscans. Ruim 30 mensen hadden zich via de website aangemeld voor de loting. Onder een mooi Sonnetje vertelde de wethouder iets over het ontstaan van de werkgroep ’t Zand Aardgasvrij. Vervolgens vertelde een van de werkgroepleden, Frans Wouters, welke de stip is op de horizon, namelijk om in 2030 als wijk aardgasvrij te zijn. Middels een 0-meting is bepaald waar we nu staan. De woningscans zijn een onderbouwing van die 0-meting. Vervolgens zijn door de wethouder de vier gelukkigen van de woningscans getrokken.
De gelukkige winnaars zijn:

  • Barbara Luijcks, Koolwitjelaan 16
  • Jos Tompson, Zandoogjelaan 9
  • Marcel de Kinderen, Vlinderlaan 147
  • Poppe Onrust, Zandoogjelaan 11

Alle vier hartelijk gefeliciteerd met de gewonnen woningscan. Jullie zullen benaderd worden om een afspraak te maken voor het uitvoeren van de woningscan.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Berichten